حل مشکل رجیستری آیفون
بعد از این همه مدت بالاخره حل مشکل رجیستری آیفون با تدبیر دولت و رییس جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات حل شد که میتونید در این مطلب کامل پیگیر تمام موضوع باشید.
خیلی وقت بود که آیفون دیگه ریجستری نمیشد و تمام این آیفون های جدید به صورت قاچاق وارد بازار میشد به طوریکه با قیمت های پایین تر هم برای فروش قرار میگرفت چرا که رجیستر نمیشد و در واقع شما یه گوشی بدون آنتن داشتید و عملا بدون آنتن گوشی به کار نمیاد مگه اینکه به عنوان گوشی دوم یا … بخواید ازش استفاده کنید که گفتنی هستش آیفون های سری 14.15.16 ریجستر نمیشدن و قبل اون یعنی آیفون های 13 به قبل رجیستر میشن و بدون مشکل آنتن میتونید از تمام قابلیت های گوشی هم استفاده کنید. به همین منظور قیمت آیفون 13 به شدت بالا رفت به طوری که شما اگه آیفون 13 پرومکس به صورت نات اکتیو و کاملا استفاده نشده بگیرید قیمت چند برابر بالاتری نسبت به آیفون 16 نات اکتیو داره. یعنی شما باید برای یک مدل آیفون قدیمی پول بیشتری بپردازید تا آیفون سری های جدید که این ها همه سبب شده بود تا طرفداران آیفون هم به سامسونگ رو بیارن چرا که قیمت ها عجیب غریب بالا رفته. اونم فقط سر همین رجیستری نشدن آیفون های جدید که بعد از مدت ها با تدبیر دولت و رییس جمهور محترم و پیگیری فعالانه وزارت ارتباطات مشکل رجیستری آیفون بالاخره حل خواهد شد. فقط همین خبر کوتاه سبب شد تا قیمت آیفون های سری 13 به شدت افت بکنه و قیمت آیفون های 15 و 16 به شدت بالا بره که حالا باید رجیستری به صورت کامل باز بشه تا ببینیم قیمت های آیفون های جدید که در بازار ایران وجود داره به چه قیمت خواهد رسید. اینم فکر نکنید تا قیمت ها پایین بیاد اصلا اینجور نیست و قیمت های سری های 13 کمی پایین تر میاد اونم به دلیل ساخت قدیمی تر هست و آیفون های جدیدتر با قیمت نجومی وارد بازار خواهند شد.
سوالات متداول حل مشکل رجیستری آیفون
- چرا آیفون من هنگام رجیستری خطا میده؟
رایج ترین دلایل این خطا شامل اشتباه در وارد کردن اطلاعات، فعال بودن محدودیت های منطقه ای، مشکل در ارتباط با سرورهای اپل، یا استفاده از VPNهای نامعتبر هست. - آیا میشه آیفون رو بدون سیم کارت رجیستر کرد؟
خیر. فعال سازی اولیه نیاز به سیم کارت معتبر و اتصال اینترنت داره. - آیا آیفون 17 رجیستر میشه؟
درحال حاضر مشکلاتی در مورد رجیستر آیفون 17 وجود داره و باید منتظر تصمیم مسئولین باشیم.